Visszatér a súlyos balesetet szenvedett sztár

Dylan O’Brien, Teen Wolf – Farkasbőrben
O’Brien a Teen Wolf – Farkasbőrben 2015 decemberi premierpartiján (Forrás: )
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megerősítették, hogy viszontláthatjuk a Teen Wolf – Farkasbőrben közelgő, hatodik évadában az utolsó Útvesztő-film forgatásán súlyosan megsérült Dylan O'Brient.
Vágólapra másolva!

Az örömhírt a széria ötletgazdája, Jeff Davis jelentette be az Entertainment Weeklyn keresztül az aggódó rajongóknak – tette ezt annak ellenére, hogy a 24 éves színész jelenlegi állapotáról nem tudhatunk részleteket.

Dylan O'Brien Az útvesztő: Tűzpróbában Forrás: Gotham Group / Temple Hill Enter / Collection Christophel

O'Brien az eredetileg 2017 februárjára tervezett Az útvesztő: Halálkúra című ifjúsági sci-fi forgatásán sérült meg márciusban. A baleset egy akciójelenet forgatása közben történt, amikor azt akarták felvenni, ahogy a sztár átmászik az egyik mozgó járműről egy másikra. Amikor a szóban forgó járművek lelassítottak, az, amelyikhez az áldozat biztonsági hámokkal ki volt kötve, sokkal gyorsabban lefékezett, mint a másik, amelyikre éppen át akart mászni, így lerántotta a színészt a földre.

O'Brien a Teen Wolf – Farkasbőrben 2015 decemberi premierpartiján Forrás: Mike Windle / Getty Images North America / AFP

Az incidensből a sztár súlyos sérülésekkel került ki: agyrázkódást, többféle törést (köztük arccsonttörést) és zúzódásokat szenvedett. Az illetékes, Brit Columbia-i munkavédelmi hatóság (a film forgatása Vancouverben zajlott) egyébként elmarasztalta a produkciós céget, amiért nem gondoskodtak megfelelően a biztonságról.

Dylan O'Brien és Tyler Posey a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban Forrás: MTV

Miközben azonban az O'Briennel történt szerencsétlenség miatt Az útvesztő: Halálkúra bemutatója majdnem egy évet, 2018 januárjáig csúszik, addig a Farkasbőrben című sorozatnak még az idén ősszel megérkező hatodik évadában már benne lesz a színész – sőt: szerepe fontosabb lesz, mint valaha.

mert egy csomó közelgő rejtély az ő személyével kapcsolatos. És megláthatjuk azt is, pontosan miért is ő Scott (a sorozat főhőse) legjobb barátja" – szögezte le Jeff Davis, aki az Entertainment Weekly rendelkezésére bocsátott egy exkluzív, a széria hatodik évadának forgatásán készült fotót is.

A képen ugyan a sztár bekötött kézzel látható, de Davis elárulta, hogy ennek semmi köze a balesethez, hiszen a felvétel már azelőtt lezajlott, és a sérülés bele volt írva a forgatókönyvbe (ennek részletei állítólag már az első részben ki fognak derülni).

Az ötletgazda azt is elárulta: mindig is az volt a terv, hogy az O'Brien által alakított figura körül bonyolódnak az új évad rejtélyei, és ezen az időközben történt szerencsétlenség mit sem változtatott, hiszen már az első megbeszéléseken tudták, hogy a színész egy nagyszabású filmforgatás előtt áll, és mindent ennek megfelelően organizáltak.