Dermesztő, hátborzongató épületben vették fel a sorozatot

Naomi Sequeira, Evermoor
Vágólapra másolva!
Az Evermoor titkait Anglia északnyugati részén, Cheshire-ban forgatták, és néhány jelenetet egy Arley Hall nevű, hátborzongató épületben vettek fel, amit a szóbeszéd szerint kísértetek laknak. A szereplők a gazdag történelemmel rendelkező házban állandóan úgy érezték, hogy a festményeken látható emberek árgus szemmel figyelik minden lépésüket.
Vágólapra másolva!

Április 18-án érkezik a Disney Csatorna újabb, rejtélyekkel fűszerezett kalandsorozata, az Evermoor titkai. A sztori szerint az amerikai lány, Tara Crossley a családjával az Evermoor nevű sejtelmes angol faluba költözik. A tinik szokásos problémáin kívül Tarának az új mostohatestvéreihez is alkalmazkodnia kell, ráadásul

felfedez egy mágikus tárgyat:

egy régi kárpitot, ami megjósolja a jövőt. Lesz itt még szerelem, sötét erők támadása, barátság és összefogás, minden, ami egy tinisorozatba kell.

Naomi Sequeira, Evermoor Forrás: Disney

Több jelenetet egy Arley Hall nevű, hátborzongató épületben vettek fel, amit a szóbeszéd szerint kísértetek laknak. A külső jeleneteket többek közt egy mocsaras vidéken forgatták, ami a hideg és a sár miatt nagy kihívást jelentett a színészeknek.

A szereplők rengeteg állattal forgattak együtt: Finney Cassidy karaktere, Cameron például egy pókot tart háziállatként, amit mindenhova magával visz. A sorozatban vendégszerepel Olivia Holt, aki a Nem én voltam! és a Harcra fel! című Disney-műsorok főszereplőjeként vált ismertté. A sorozat premierje 2016. április 18-án lesz a Disney Csatornán.

--------------

Ne felejtsen el szavazni a legnagyobb szemétládára, a tévétörténet leggonoszabb szereplőjére itt!