Megvan a Tények új főszerkesztője

Várkonyi Andrea dolgozik ÉPÜLET Foglalkozás greenbox HÉTKÖZNAPI kereskedelmi televízió monitor műsorvezető MŰSZAKI ESZKÖZ stúdió SZEMÉLY TÁRGY TV2
Budapest, 2014. március 17. Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője a TV2 kereskedelmi televízió új stúdiójában a XIV. kerületi Róna utcai stúdióban 2014. március 17-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. A szakember közel tíz éve dolgozik a TV2-nél, ezalatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt.
Vágólapra másolva!

Áprilistól új főszerkesztő irányítja a Tények szerkesztőségét. A pozícióra Kőhegyi Annát nevezték ki, aki közel tíz éve a TV2 munkatársa. A szakember a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett. Először az MTV Ablak című műsorának munkatársa volt, TV2-es pályafutását az Aktív és a Magellán szerkesztőjeként kezdte, majd az Aktív felelős szerkesztője, napjainkig főszerkesztője volt, ahol 15 fős szerkesztőség munkáját irányította - közölte a csatorna.

"Kőhegyi Annát régóta ismerik a hírigazgatóság munkatársai, rutinos tévés, remek kolléga, aki az elmúlt években már több műsorban bizonyította rátermettségét. Nagyon jó érzés, hogy személyében olyasvalakinek adhatok lehetőséget, aki az álmaiért él és szorgalommal, szakmai alázattal meg is valósítja azokat" - mondta a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien.