Freddie még csiszolna a produkcióján

music Vertical
Freddie representing Hungary performs the song 'Pioneer' during the first semi-final of the Eurovision Song Contest 2016 in Stockholm, Sweden, on May 10, 2016. / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Freddie továbbjutott az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében, egyből az eredményhirdetés után nyilatkozott a Life.hu helyszínen tartózkodó riporterének.
Vágólapra másolva!

Május 10-én lement az idei Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, ahol a Magyarországot képviselő Freddie is továbbjutott, a Life.hu Stockholmban lévő riportere az érzéseiről faggatta az eredményhirdetés után.

Freddie az elődöntőn Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Az énekes akkor még várta, hogy visszanézhesse a produkcióját, hátha tud még csiszolni rajta az elkövetkező napokban. "Ez a dolgom, hogy meghaljak a színpadon. Ma megtettem, és ezt meg fogom tenni a döntőben is, annak érdekében, hogy a legmagasabbra emelkedhessen a zászlónk" – mondta.

Ennek ellenére még korainak tartotta, hogy a győzelemről beszéljen, de azért remélte, hogy az egyszerűségük és a természetességük ki fog tűnni a versenyben. Nézze meg videón is a villáminterjút: