Koncertje után lőtték le a The Voice énekesnőjét

2015 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Show GettyImageRank3 Performance HORIZONTAL USA Nevada Las Vegas SINGER MUSIC Photography Arts Culture and Entertainment MGM Grand Garden Arena 2015 Christina Grimmie PersonalityInQueue iHeartRadio Music Festiva
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 18: Singer Christina Grimmie performs onstage at the 2015 iHeartRadio Music Festival at MGM Grand Garden Arena on September 18, 2015 in Las Vegas, Nevada. Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
Christina Grimmie-t floridai koncertje után lelőtte egy férfi, aki azután véletlenül magával is végzett.
Vágólapra másolva!

Grimmie az amerikai The Voice hatodik szériájában tűnt fel, és péntek este a Before You Exit nevű bandával lépett fel Orlandóban. A koncert után még a helyszínen maradt autogramokat osztani, írja a Hollywood Reporter. A rendőrség tájékoztatása szerint dedikálás közben hozzálépett egy ismeretlen férfi, és lelőtte. Grimmie bátyja elkapta a merénylőt, és miközben dulakodtak, a férfi magát is halálosan megsebesítette.

Christine Grimmie YouTube-sztár is volt Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő válságos állapotba került a lövéstől, azonnal egy helyi kórházba szállították. A CNN azt írja, hogy pár órával később meghalt a kórházban. Ezt sajtófőnöke, Heather Weiss is megerősítette. A merénylőről egyelőre semmit nem lehet tudni.

A mindössze 22 éves Grimmie tinédzserként a YouTube-on lett híres, mielőtt elindult volna a The Voice című tehetségkutatón, ahol harmadik lett.