Egymillió dollár után kutakodnak a Róma és a Mad Men hősei

Vágólapra másolva!
Joe R. Lansdale detektívregénye alapján készült a hatrészes Hap and Leonard sorozat, amely az egyesült államokbeli Texasban játszódik, a 80-as években. 
Vágólapra másolva!

A Hap and Leonard főszereplői Hap Collins (James Purefoy), egy texasi srác, akinek gyengéi a déli nők, és Leonard Pine (Michael Kenneth Williams), egy hirtelen természetű vietnami veterán, akik jóbarátok, és mágnesként vonzzák a bajt. A sorozat elején épp mindketten elveszítik a munkájukat, amikor feltűnik Hap exfelesége, Trudy Fawst (Christina Hendricks).

Forrás: SundanceTV

Trudy véletlenül nem szokott felbukkanni, most épp egy homályos üzleti ajánlata van, amely persze nagyon sok pénzzel kecsegtet. Trudy azt kéri, segítsenek megtalálni egy, még a 60-as években egy rablásból eltűnt zsákmányt, egymillió dollárt. Mivel Hapet és Leonardot beborítják a kifizetetlen számlák, így nem sokat gondolkoznak, ráállnak az üzletre. De könnyen pénzt szerezni korántsem lesz könnyű.

Forrás: Sundance

Hap és Leonard mellett a kalandban felbukkan még egy csapat kipurcant forradalmár, pár pszichopata gyilkos, némi elveszett zsákmány és persze a zsaruk.

Forrás: AMC

A bemutatója november 21-én, 22 órakor lesz az AMC-n.