Folytatnák David Attenborough sorozatát

U.S. Premiere Of The Smithsonian Channel Special "Rise Of The Animals: Triumph Of The Vertebrates" GettyImageRank2 Natural History Museum EVENT Discussion HORIZONTAL USA New Washington DC David Attenborough Arts Culture and Entertainment 2015 U.S. Premier
WASHINGTON, DC - MAY 07: Sir David Attenborough discusses his new Smithsonian Channel program at the U.S. Premiere Screening of the Smithsonian Channel's Two-Part Series "David Attenborough's Rise Of Animals: Triumph Of The Vertebrates" at the National Museum of Natural History on May 7, 2015 in Washington, DC. Larry French/for Smithsonian Channel/AFP
Vágólapra másolva!
Óriási siker lett a Bolygónk, a Föld folytatása, a Planet Earth II, a producer már tervezi a harmadik kiadást.
Vágólapra másolva!

A BBC-n még csak december 11-én ér véget David Attenborough legújabb sorozata, a Bolygónk, a Föld-et folytató Planet Earth II, a producer, Mike Gunton viszont már a lehetséges folytatásról beszélt a Guardiannek.

Gunton szerint őrületes lenne megcsinálni a harmadik kiadást is, egyúttal azonban arra is figyelmeztette a nézőket, hogy erre ne számítsanak túl hamar – hiszen a Planet Earth II-t is öt évig forgatták, a Bolygónk, a Föld után tíz évvel jött ki egyébként.

Más kérdés, hogy a most 90 éves David Attenborough tudja vagy akarja-e még vállalni a folytatást, az ő narrációja nélkül ugyanis Gunton szerint sem lenne az igazi a sorozat, ráadásul a legendát lehetetlen lenne bárkivel pótolni.

A Planet Earth II óriási siker lett Nagy-Britanniában, az első három részt többen nézték a 16–34-es korosztályból, mint a helyi X-Faktor-t.

A vele készült Origo-interjút itt olvashatja.