Tolvai Reni: Új párom százzal pörög, mindenre kíváncsi

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni mindig szerette a versenyhelyzeteket, A Nagy Duett-re nagy kihívásként tekint, és párjával határozottan az a céljuk, hogy megnyerjék a szériát. Danny Blue-val sok mindenben hasonlítanak egymásra, mindketten maximalisták, a vasárnapi első élő adás miatt pedig kivételesen nagyon izgul – erről is mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Rögtön igent mondott a felkérésre, a műsort korábban is mindig követte, ha ideje engedte.

"Jópofának találtam a formátumot, nagyon jó buli az egész, és persze nagy lehetőség egy énekesnek is arra, hogy kevésbé ismert oldalát mutassa meg. Könnyűnek nem könnyű, sokan vagyunk, megvannak a feladatok, próbák, de annyira jó a hangulata az egésznek, hogy nem érzem munkának. Mindig imádtam a versenyhelyzeteket, és óriási élmény követni, hogy születik meg egy produkció az első próbától az élő szereplésig" – mesélte az Origónak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Szeretek mindenben részt venni, ez a műsor igazán nekem való. Vágyunk rá, hogy nyerjünk, Danny is így áll hozzá, úgyhogy mind a ketten megteszünk mindent azért, hogy az emberek azt gondolják, mi érdemeljük meg leginkább az első helyet" – tette hozzá.

Nem tartja magát túlságosan izgulós típusnak, de a vasárnapi élő adás miatt kivételesen nagyon izgul. „Korábban még nem énekeltem duettet olyan partnerrel, aki nem énekes, úgyhogy alapból ez a körülmény egész más, mint a korábban. A leginkább azért izgulok, hogy minden rendben menjen, ne felejtsük el a szöveget és a koreográfiát, minden klappoljon, úgy, mint a próbákon."

Engem biztosan nem fog letörni a negatív kritika, ami pozitív, az meg csak a segítségünkre lesz."

Forrás: Tolvai Reni

Az erőviszonyokat egyelőre nem tudja felmérni, még nem látta a többiek produkcióját, így csak az első adás után látja majd, hogy milyen a mezőny. "Az énektanárunk azt mondja, hogy ebben a szériában is nagyon jól lettek összeválogatva a párosok, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk. Danny százzal pörög egyébként, mindenhez hozzászól, mindenre kíváncsi, jó ilyet látni. Ugyanolyan maximalista, mint én, jó páros leszünk együtt."