Nagy bejelentéssel és idős vámpírral kezdődött a Sztárban sztár

Király Viktor, Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Csárdáskirálynő betétdalával, Rátonyi Róbertként lépett színpadra Király Viktor, de inkább úgy nézett ki, mint egy vámpírfilm főszereplője.
Vágólapra másolva!

Nagy bejelentéssel kezdődött a Sztárban sztár ötödik évadja, amit örömmel nyugtáztak az énekesek: nem volt kieső az első adásban, így mindenki nyugodtabban készülődhetett, hiszen elég kellemetlen elsőként kizúgni egy tízhetes műsorfolyam legelején. Stohl András zsűritag erre az adásra még nem tudott eljönni színházi előadása miatt, de egy életnagyságú kartonfigurával helyettesítették – ez persze gyakori humorforrást jelentett. Liptai Claudia viszont visszatért a képernyőre hosszú szünet után.

Détár Enikő Paul Stanley volt az első adásban, a KISS együttes arcfestős korszakából, Singh Viki a fiatal Szandit alakította, és a pusztító Jódli-dilit énekelte. Berkes Olivér Amy Winehouse karakterét igyekezett feltámasztani, a mezőny talán legjobb hangja, Janicsák Veca viszont L. L. Juniort kapta feladatnak, nem volt vele túl kegyes a stáb.

Király Viktor soha nem volt ilyen vicces - jegyezte meg Liptai Claudia Forrás: tv2

A Csárdáskirálynő betétdalát Rátonyi Róbertként adta elő Király Viktor, a nézők és a zsűritagok is dőltek jobbra-balra a röhögéstől, mert egyértelműen úgy nézett ki, mint aki egy vámpírfilmből lép elő, megiszik egy kis tömény szesszel kevert vért, és nekiáll dilizni. A Bánk bán híres dalával a Hazám, hazámmal lépett színpadra Ekanem Bálint:

A végén Zalatnay Saroltaként próbálkozott a szakállától megvált Pápai Joci, rajta is nagyot derült a stúdió közönsége, Majka zsűritag még a pult mögé is elbújt, hogy ne kelljen látnia régi barátját női szettben, kis cipellőben.

Ezen a héten a zsűri nem pontozott, a nézők viszont szavazhattak. Úgy tűnik, hogy főleg női tévézők voksolnak, mert az élmezőnybe inkább férfiakat repítettek, az utolsó négy helyre pedig jó hangú, egyértelműen színpadra való női előadók szorultak. Alább a lista:

1. Ekanem Bálint
2. Király Viktor
3. Pápai Joci (holtverseny)
3. Horváth Tamás (holtverseny)
5. Csézy
6. Oláh Gergő
7. Kollányi Zsuzsi
8. Berkes Olivér (holtverseny)
8. Janicsák Veca (holtverseny)
10. Singh Viki
11. Détár Enikő
12. Cserpes Laura

Folytatás jövő héten, akkor már Stohllal és kiesővel.