Eljárás indult Kozsó karambolja ügyében

kozsó story-gála 2017
Vágólapra másolva!
Az esettel kapcsolatban a rendőrség egy 35 éves nővel szemben szabálysértési eljárást indított, tehát valószínűleg nem a zenész hibázott.
Vágólapra másolva!

Kozsó igen gyakran adott témát a lapoknak mostanában. Volt egy szerfelett különös interjúja a Balatonnál, ahol még delfineket is emlegetett, és úgy pörgött, hogy le sem lehetett állítani. Korábban arról is szó volt, hogy 130 kilóra hízott, majd hirtelen lefogyott. Augusztus 19-én délután pedig balesete volt: egy motoros nő ütközött a zenész autójával: a nő ismerőse szerint a motoros métereket repült a csattanást követően, eltört a sípcsontja, a szárkapocscsontja, zúzódásokat szerzett. Erről itt olvashat többet.

Forrás: Polyák Attila/Origo

A Bors a rendőrségnél érdeklődött, választ is kaptak. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. 08. 19-én érkezett bejelentés, miszerint Budapesten a II. kerület Pusztaszeri úton egy motoros és egy személyautó ütközött. A balesettel összefüggésben – amelyben egy személy sérült meg – a rendőrség egy 35 éves nővel szemben szabálysértési eljárást indított" – írták, vagyis jelen állás szerint a motoros hölgy lehet a vétkes az ütközésben, nem az énekes.