Börtönben marad az egykori Lópici Gáspár fia

Szilágyi István
Vágólapra másolva!
Szilágyi István a bíróságon is védte fiát, Pétert, akit azzal vádolnak, hogy bántalmazta édesapját. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon megtartott tárgyaláson eldőlt, hogy a vádlott a rácsok mögött tölti majd a karácsonyt.
Vágólapra másolva!

Szilágyi István fia, Péter júniusban annyira megverte színművész édesapját, hogy több bordája is eltört. A közel hat hónapja előzetes letartóztatásban lévő vádlott nem ismerte el bűnösségét, és vallomást sem tett, a korábbi kihallgatásakor felvett jegyzőkönyvet idézte a bíró. Eszerint az ország Lópici Gáspárja elesett, rázuhant a tűzifára, így sérült meg.

"Kisgyerekként panaszkodott, hogy bántják a nagyobbak. Akkor megtanítottam verekedni. Amikor engem ütött, az is csak játék volt, nem azt jelenti, hogy verekszünk" - idézte a Blikk Szilágyit, aki végig védte fiát.

Forrás: RTL Klub

A lap szerint júniusi vallomásában részletesen beszámolt róla, hogy nem tudott védekezni, amikor Péter 15 percen át ütötte az arcát és a mellkasát, hiába kérlelte, hogy hagyja abba. Ezután mentek feleségével a háziorvoshoz, aki mentőt hívott a színészhez. Szilágyi ezúttal azt mondta a bíróságon, erre a vallomásra nem emlékszik, így nem is tartja fenn.

Az ügyvéd kérte védence előzetes letartóztatásának megszüntetését, és házi őrizetbe helyezését, de ezt a bíróság elutasította.