Kovács Patrícia és Ábel Anita együtt ment neki Orosz Barbarának

Kovács Patrícia
Vágólapra másolva!
Elszabadultak az indulatok a NőComment stúdiójában, amikor az állati szőrmék kerültek szóba. A színésznők valamennyien egyetértettek abban, hogy az állatszőr viselése kegyetlen dolog. Kovács Patrícia meg is nevezte Orosz Barbarát, akit Ábel Anita egy pikáns viccel ekézett tovább.
Vágólapra másolva!

Kovács Patrícia évekkel ezelőtt egy televíziós műsorban találkozott Orosz Barbarával, és már akkor kiderült számára, hogy teljesen más a világlátásuk - erről mesélt egy történetet a Bors szerint.

A NőComment adásának egyik témája a bundák és az állatkínzás körül forog, melyről a színésznőnek elég kemény véleménye van: rettenetesen elítéli azokat, akik állatszőrt használnak a termékeikhez.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Volt egyszer egy műsor, amiben műsorvezető voltam, és ott jött egy celebnő. Egy magas, vörös, rövid hajú celebnő, talpig kiegészítésben a stúdióban, ilyen csincsillákkal. Mondtam neki, ne haragudj, de te

Azt mondta, veled nem beszélgetek, mert nekem ez jár. És akkor mondtam: Óh, kedves Barbara... én akkor veled nem beszélgetek, mert ezen az alapon nem tudunk beszélgetni egymással, hogy valami jár, mert szerintem senkinek semmi nem jár" - mesélte a műsorban Kovács Patrícia, amit a műsorvezető, Ábel Anita egy poénnal próbált elütni.

- Jó, tudod, van ez a mondás, hogy...

- Tudja maga, hány állatnak kellett meghalni ezért a bundáért?

- Tudja, hány állattal kellett b*sznom ezért a bundáért? - osztotta meg pikírt viccet Ábel Anita a nézőkkel.

Orosz Barbara szőrmekedvelése nemcsak Kovács Patríciát borította ki, hanem korábban az állatvédőket is - az új támadásra egyelőre nem reagált.