Plázákban bukkan fel a fehérneműs Mádai Vivien

Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
Korábban nem volt rá példa, hogy híresség reklámozza a kirakatokban a fehérneműket: Mádai Vivien az első, akit itt is látni.
Vágólapra másolva!

Fehérneműben, hibátlan alakkal köszön vissza a legnagyobb plázák kirakatából Mádai Vivien. A műsorvezető nem tagadja, még szoknia kell a látványt. „Borzasztó zavarban vagyok, mert az az igazság, hogy meglehetősen szégyenlős típus vagyok. Amikor meglátom magam a kirakatban, nézem jobbról, nézem balról, és annyira hihetetlen ez az egész. Nagyon büszke vagyok a képekre” – mondta.

Állítása szerint, ha nyolc évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy egy fehérneműcég arca lesz, kineveti.

„Amióta a képernyőn vagyok, elképesztő magasságokat és mélységeket éltem meg. Rengeteget kritizáltak a súlyom miatt, és nagyon bántottak a megjegyzések.

Én nem éreztem magam más embernek ettől, a súlyom sosem zavart, de a külsőm miatt ért támadásokat nehéz volt megemészteni” – tette hozzá.

Három éve a Liptai Claudia, Ábel Anita, Tatár Csilla hármassal is megvalósult egy kampány a márka magyarországi vállalatának gondozásában, de Mádai Vivien képeit a kirakatban a svájci központban kellett engedélyeztetni. „Ez nagy dicsőség, mert ilyenre még nem volt példa . Ezt elég szigorúan veszik, hiszen a kirakatban eddig mindig modellek viselték a fehérneműket” – árulta el a Blikknek.