Újabb részletek a Várkonyi-Bochkor szakításról, gyerekről, pénzről

2016. 10. 20. Apats Gábor Interjú Műsorvezető Várkonyi Andrea riporter
Várkonyi Andrea műsorvezető, riporter. 2016.10.20.
Vágólapra másolva!
Egyre többet nyilatkoznak a közös évekről, a mélypontról, a következményekről. Várkonyi Andrea lehet, hogy közös gyerek nélkül már korábban is otthagyta volna a rádióst, Bochkor Gábor viszont pszichológushoz jár a szakítás óta.
Vágólapra másolva!

„Március elején elveszítettem a nővéremet, ez volt a kiindulópontja az egésznek. Ha az ember egy ilyen mélypontra kerül, elkezdi átértékelni dolgokat. Hirtelen élesen elkezdtem látni magam körül az embereket, hogy ki mennyire áll mellettem egy ilyen helyzetben. És ilyenkor

Ez volt a katalizátora az egész folyamatnak, hogy azt mondtam, annyira rossz minden, inkább helyreteszem a többi dolgot, ami nem működik körülöttem, és utána már csak jó lehet” – mondta Várkonyi Andrea Tatár Csilla videóinterjújában.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Bennem ezt már megelőzte egy hosszú folyamat, átgondoltam anyagilag, de leginkább a gyerekem szempontjából. Kellett, hogy erre készüljek, hogy ez egy felelősségteljes döntés legyen. Viszont az egészben az bosszantott a legjobban, hogy megkérdőjelezték, hogy én a gyerekemet figyelembe vettem-e ebben a dologban” – fejtette ki a TV2 műsorvezetője.

Bochkor Gábor is megszólalt

„Amikor júniusban közölte velem, hogy vége, sokkot kaptam. Próbáltam kiegyengetni a kapcsolatunkat, de benne már nem volt hajlandóság. A bejelentés előtt elmentem pszichológushoz, hogy megértsem, mi történik vele és velünk. Az én fejemben Nóri születése óta él egy igazi klasszikus családkép, sokat kellett változnom, hogy családfővé váljak, de büszke vagyok rá, hogy sikerült. Ezért is sokkolt, hogy mindennek vége, hogy nincs mód megjavítani, ami óriási érték” – mondta a Storynak.

Forrás: ATV

Bochkor úgy érezte, hogy a közös évek alatt Várkonyinak kiépült egy párhuzamos élete. Szerette volna, ha elmennek párterápiára, de párja ebbe már nem egyezett bele. Bochkor szerint megegyeztek abban, hogy lányuknak közösen mondják el a szétválás hírét, de nem így lett, Andrea megelőzte, és ez is fáj neki.

Várkonyi Andrea viszont azt mondta, hogy végig a kislánya érdekeit tartotta a legfontosabbnak.

- mondta az interjúban.