Több régi műsorát is felélesztené Rózsa György

Rózsa György műsorvezető az M3 retrócsatorna  sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
Rózsa György könyvet ír, dokumentumfilmeken dolgozik producerként, és szívesen felélesztené néhány régi, sikeres műsorát. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

A tévés szerint a XXI. századi Kapcsoltam, a Leg... leg... leg..., a Top-Show vagy a Magyar Elsők biztosan ma is megállnák a helyüket a képernyőn, ezeket a műsorokat most is szeretnék a nézők.

"A Leg... leg... leg... folytatására biztosan több ezren jelentkeznének, hiszen sokan szeretnének bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, de régi álmom, hogy a Magyar Elsők is folytatódjon. 116 rész készült belőle, de eredetileg 150-et terveztünk. Jó lenne azt a 34-et még leforgatni, ha felkérnének, belevágnék! Persze, már nem lennék annyit az előtérben. Azt vallom, hetvenévesen már nem kell annyit a képernyőn lenni. A fiatal kollégák készíthetnék a riportokat, én pedig feltűnnék egy-két konferáló mondat erejéig. Szoktam mondani, aki ötven évig kreatív volt, utána miért ne lehetne az? Ha az embert olyan anyagból gyúrták, mint engem, nem adja fel, ha néhány évig nem úgy mennek a dolgok, mint előtte!" - mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Rózsa közel ötven évig volt képernyőn, de manapság is aktív, egy könyvön dolgozik, ami a rossz döntéseiről, valamint olyan helyzetekről szól, melyekben becsapták, elárulták. Emellett számos dokumentum- és ismeretterjesztő filmnél dolgozik producerként, és forgatókönyveket is írt.

Szavazzon!

Mely Rózsa György-műsort nézné meg új verzióban?