Végh Judit gyerekkori traumáról vallott

Végh Judit
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban szépséges színésznőjét kipécézték páran gyerekként, szenvedett a kiközösítéstől.
Vágólapra másolva!

„Az angol bullying-ot szekálásra vagy iskolai bántalmazásra fordítják, de ezek nem adják vissza a szó eredeti tartalmát. A legtöbb ember azt gondolja, a bántalmazás csak fizikai lehet, pedig a verbális bántalmazás is okozhat komoly sérülést. Én is szenvedtem ettől iskolás koromban. Sokszor éreztem magam kiközösítve, megalázva. Elhitették velem, hogy ciki vagyok és csúnya. Rengeteg munka ezeket a frusztrációkat levetkőzni, a mai napig önbizalomhiányt okoznak" – írta oldalára.

Végh Judit (@veghjudit) által megosztott bejegyzés,

„Amikor ilyen képek készülnek rólam, amikre még nekem is jó érzés ránéznem, mindig érzek egy kis elégtételt. NEM VAGYOK CIKI ÉS NEM VAGYOK CSÚNYA! Boldog vagyok, menő és szép! Csodálatos életem van, csodálatos családom, barátaim és munkám! A helyemen vagyok! Senkivel nem cserélnék életet, mert imádom a sajátomat! Higgyétek el, hosszú távon igazságos az élet!" – áll Instagram-oldalán.

Végh Judit (@veghjudit) által megosztott bejegyzés,

Hogy nem csúnya, arról az Origo olvasói is meggyőződhettek, hiszen a színésznő 2016-ban felkerült egykorvolt toplistánkra, ahol a legszebb – tévéből ismert – nők szerepeltek.

Szavazzon!

Melyik (1997 előtti) rajzfilmsorozat volt a kedvence? Ötöt is megjelölhet!