Fésűs Nellybe, R. Kárpáti Péterbe is jókorát rúgott Berki

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Tehetségtelennek tartja Fésűs Nellyt, pedig A nagy Duettben és az Édes életben is együtt forgattak hónapokon át, és úgy tűnt, jóban vannak. A Barátok közt színésze is kapott egy kedves félmondatot.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnt, hogy Fésűs Nelly képes elviselni Berki Krisztián egóját, mivel hónapokon át együtt dolgoztak A Nagy Duettben, rengeteget szerepeltek együtt az Édes életben. Az Ázsia Expresszben ugyan külön csapatba kerültek, de találkozásukkor nem tűnt úgy, hogy ellenszenv lenne, csak az egészséges rivalizálás került a képernyőre. Berki viszont úgy gondolhatta, hogy egy botránykönyv jól fogy, és ahhoz az kell, hogy több kollegát megsértsen.

Fésűs Nelly az Ezek megőrültek című gameshow-ban Forrás: tv2

A könyvből kiderül, hogy milyen rossz véleménnyel van Kárpáti Rebekáról, apját, R. Kárpáti Pétert pedig bukott sorozatszínésznek nevezi (14 évig játszotta Berényi Andrást a Barátok köztben). A Muri Enikőt érintő pocskondiázó sorokról itt olvashat.

A Bors idézi a könyvből a Fésűs Nellyt érintő részt: „Aztán ott volt a Fésűs Nelly, Muri Enikő alkotta páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész" – írta Berki.

A díva reagált a lap megkeresésére: „Nagyon szánalmasnak tartom, hogy Krisztiánnak erre van szüksége, hogy sikeres legyen a könyve. A Nagy Duett alatt azt gondoltam, jóba lettünk, két nappal ezelőtt még egy közös, ölelkezős képünket is elküldte a Viberen."