Fordult a kocka az Exatlonban, sokan sírtak

Exatlon
Vágólapra másolva!
A Kihívók napok óta nagy formában versenyeztek, többször eltángálták a Bajnokokat, majd eljött a hét legfontosabb napja, amikor a pirosak igencsak összeszedték magukat.
Vágólapra másolva!

Nagy volt a tét a csütörtöki adásnapon, hiszen arról kellett dönteni, mely csapatból búcsúzzon újabb ember. Már 9-6-ra vezettek a váratlanul feltámadó, erőre kapott Bajnokok, amikor Gelencsér Timi került szembe Szabó-Thomka Hannával, két remek játékos csapott össze. Egyformán teljesítettek, a végén egyformán dobáltak, nagyon kicsin múlott, de 10-6 lett a vége: nyertek a pirosak, megúszták, a soványka kék csapat pedig tovább fogy.

Gelencsér Timi hozta a végét Forrás: TV2

A Kihívók közül kell tehát kiesnie valakinek, ott a legrosszabb statisztikája a lányok közül Katának volt, némi meglepetésre. Hanna volt a hét legjobbja a kékeknél, önmagát nem jelölhette, így egyértelmű, hogy

Salander Dorina és Huszti Katalin csapnak össze a bennmaradásért.

„Állok a párbaj elé, várható volt, hogy eljön ez az idő, hiszen nem vagyunk túl sokan. Mindenki meg akart tenni mindent, de lehet, hogy lassan egy pszichológus kell ide" – magyarázta utóbbi nagy sóhajjal.

Salander Dorina újabb párbajra megy Forrás: TV2

Salander Dorinának ez már a harmadik párbaja lesz. „Nem tudok mit mondani... le vagyok törve" – közölte szomorúan. Szabó-Thomka Hanna is sírt, annyira megrázta ez a helyzet. „Aki nem tudja behozni az utolsó pontot a csapatért, az nem csapatjátékos...

hogy rajtam múlik más ember sorsa" - jelezte könnyezve. Elmondta, hogy soha nem volt ilyen helyzetben, és nem is akart medált felajánlani senkinek az Exatlonban, de most lehet, hogy ezzel segíti Dorinát, hogy játékban maradhasson.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

Holnap eldől, mi lesz, ki megy haza.