Pucér képekkel zaklatta egy férfi Geszler Dorottyát

Medúzacsípéstől szenvedett Geszler Dorottya
Vágólapra másolva!
Többen bepróbálkoznak a közösségi oldalakon Geszler Dorottyánál, egyre több üzenetet kap a rajongóktól. Előfordult, hogy egy férfi túlzásba vitte a közeledést, le is kellett tiltania.
Vágólapra másolva!

A Lokálnak mesélt arról Geszler Dorottya, hogy a jóga a testére és a lelkére egyaránt jó hatással van. Közösségi oldalán sokan próbálnak kapcsolatba lépni vele, egyre több üzenetet kap férfiaktól.

Forrás: Facebook/Geszler Dorottya oldala

"Néha személyesebb tartalmakat is megosztok magamról a közösségi oldalaimon, sokan kommentelnek, olykor üzeneteket is kapok, amelyeknek nagyon örülök. A férfiak közeledését igyekszem úgy kezelni, hogy inkább csak megköszönjem a bókokat, közben ne adjak okot a bizakodásra.

de szerencsére kevesen. Egy alkalommal pucér fotókat kaptam, amelyekre nem válaszoltam, és miután megnyitottam, azonnal töröltem.

Később megismétlődött az eset, ezért úgy éreztem, le kell tiltanom az illetőt, mert nem értett a hallgatásomból. Nem sokkal később az élő videóm alatt megkérdezte, miért nem tud velem kapcsolatba lépni, de mivel arra sem reagáltam, úgy érzem, átment az üzenet" - mondta.