Will Smith gengszternek állt

AFI FEST 2015 Presented By Audi Centerpiece Gala Premiere Of Columbia Pictures' "Concussion" - Arrivals Celebrities Will Smith will host the 10-episode global event series “One Strange Rock”.  The show is slated to premiere on National Geographic globally
Will Smith will host the 10-episode global event series “One Strange Rock”. The show is slated to premiere on National Geographic globally in March 2018. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Will Smith lesz a főszereplője a The Council című tévéfilmnek, egy valóban létezett, nem mindennapi figurát fog eljátszani.
Vágólapra másolva!

Will Smith a Netflixnek dolgozik, ő lesz a főszereplője és az egyik producere a The Council-nak, egy új filmnek, amely Nicky Barnes életét dolgozza fel.

Will Smith Forrás: National Geographic

A Mr. Untouchable-nek, vagyis érinthetetlennek becézett gengszter a hetvenes években működött Harlemben, egy csupa feketéből álló bűnszervezet, a címbeli tanács tagja volt.

20 évet ült börtönben, de közben bosszút állt a régi társain azzal, hogy informátor lett, így 1998-as szabadulásától 2012-es haláláig inkognitóban élt, a tanúvédelmi program védte – olyannyira, hogy a haláláról is csak idén júniusban szerzett tudomást a nyilvánosság.