Nem is kapunk rendes előzetest a Trónok harca befejezéséhez?

Trónok harca teaser
Vágólapra másolva!
A Trónok harca alkotói azt kívánják, bárcsak ne léteznének trailerek, eredetileg eszük ágában sem volt rendes előzetest készíteni a sorozatuk utolsó évadjához.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca nyolcadik, befejező évadjához eddig csak egy kedvcsináló teaser érkezett, amelyből a premier dátuma kiderült ugyan, a cselekményről viszont nem tudtunk meg többet, csupán Havas Jont, Sansát és Aryát láttuk bolyongani egy kriptában.

Ha az alkotókon, David Benioffon és D. B. Weissen múlna, nem is nagyon láthatnánk többet a sztoriból a premier előtt, az Entertainment Weeklynek ugyanis azt nyilatkozták, hogy legszívesebben lemondanának az előzetesekről, hogy a néző valami teljesen frisset lásson, amikor leül a képernyő elé.

David Benioff és D.B. Weiss a 2016-os Emmy-gálán Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Ezzel egyébként David Lynch véleményét visszhangozták, de aztán beültek a gyerekeikkel egy moziba, ahol a film előtt a Westworld előzetesét is leadták. "Ó, ez baromi jól néz ki, mégiscsak kéne csinálni nekünk is egyet" – ébredtek rá Weiss elmondása szerint, így a rajongók is megnyugodhatnak: jön még egy rendes előzetes is a Trónok harca fináléjához.