A férje fojtogatta, de a színésznőt tartóztatták le

"American Sniper" New York Premiere - Outside Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL USA New York City Movie Film Premiere Premiere ARRIVAL Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Stacey Dash Frederick P. Rose Hall Jazz at Lincoln Center
NEW YORK, NY - DECEMBER 15: Stacey Dash arrives at the "American Sniper" New York Premiere at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center on December 15, 2014 in New York City. Rob Kim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Családon belüli erőszak miatt tartóztatták le Stacy Dash színésznőt, pedig ő állítólag csak magát védte.
Vágólapra másolva!

Különös helyzetbe került a Spinédzserek – a film és a sorozat – színésznője, Stacey Dash: miután kihívta a rendőröket a lakására, végül őt tartóztatták le.

A TMZ által megszerzett rendőrségi felvételen az hallatszik, hogy Dash azért kért segítséget, mert a férje, Jeffrey Marty fojtogatta – ennek azonban semmilyen látható nyoma nem volt.

Stacey Dash Forrás: AFP/2014 Getty Images/Rob Kim

A színésznőn a rendőrök szerint nem látszott semmi sérülés, a férj karján viszont ott virítottak a karmolásnyomok, amik persze önvédelemre is utalhattak, de így is a nőt tartóztatták le családon belüli erőszakért.

A helyzet azóta tisztázódott: az orvosi vizsgálat megállapította, hogy Dasht tényleg fojtogatták, de egyelőre nem tett feljelentést.