Ma este kiderül, kié a 10 millió forint, ki lesz a Séfek Séfe győztese

TV2 Séfek séfe Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
November 8-án, pénteken a Séfek Séfe két adása látható majd a TV2-n. Hihetetlen izgalmak jönnek!
Vágólapra másolva!

Wolf András csapatából Cser Ádám, László Andrea és Bánszki Bence jutott el az utolsó versenynapig, Vomberg Frigyeséből Kelemen Áron és Viktor, Krausz Gábor pedig Papdi Lászlóval szerepel. Pénteken este egy kétfordulós elődöntő és egy maratoni döntő vár a versenyzőkre.

Forrás: TV2

A legtehetségesebb hat versenyző jutott be az elődöntőbe, ahol a műsor séfjei már nem segíthetnek csapattagjaiknak. Az első kör után Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vakon kóstol, a leggyengébb étel készítője pedig azonnal búcsúzik a Séfek Séfétől. Ráadásul 3 vendég kóstoló is érkezik a segítségükre: Pintér Katalin - több kiemelkedő, köztük Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos étteremének, valamint a nemzetközi hírű Gerbeud cukrászda-láncának tulajdonosa; Győrffy Árpád a Kollázs – Brasserie & Bar konyhafőnöke; valamint az „Év Ifjú Séftehetsége" díjat 2019-ben elnyerő Farkas Richárd, az őrségi Pajta Bisztró séfje.

A döntőben kétórás feszített munka vár a legjobbakra.

A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban.

Az este végén kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat,

és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.