Miss Intercontinental 2019: a győzelemről mesélt a magyar szépségkirálynő

Mikó Fanni, Miss Intercontinental 2019
Vágólapra másolva!
Több mint 70 versenyző közül a magyar szépségkirálynő, a 22 éves Mikó Fanni nyerte a Miss Intercontinental idei versenyét, amelyet az egyiptomi Sharm El Sheikben tartottak. Hazatérve elmesélte, hogy még fel sem fogta igazán, hogy győzött.
Vágólapra másolva!

"Még nem fogtam fel teljesen, hogy sikerült! Szeretnék köszönetet mondani Fásy Ádámnak, aki lehetőséget adott arra, hogy én képviselhessem hazánkat ezen a rangos világversenyen. Ő és Zsüliett kiutaztak hozzám Egyiptomba, hogy lelkileg támogassanak és erősítsenek, ami nagyon sokat jelentett nekem" - mondta a Blikknek Fanni.

"Esténként mindig átbeszéltük az adott nap történéseit, és hasznos tanácsokkal láttak el, amiket megfogadtam. S mindemellett köszönöm a testvéremnek, szüleimnek, a családomnak és mindenkinek, aki hitt bennem" - tette hozzá.

Forrás: Facebook/Miss Intercontinental

"Igen hosszú napokat tudhatok magam mögött, nagyon feszített volt a tempó. Rengeteg helyre ellátogattunk a versenytársaimmal. Életre szóló élményekkel gazdagodtam. Igazán profi csapat dolgozott körülöttünk éjjel-nappal. A Miss Intercontinental szervezői mindent megtettek azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Várom a közös munka folytatását, de szeretném kipihenni az elmúlt hetek fáradalmait, és a sikert feldolgozni. Erre jó alkalom a közelgő ünnep" - mesélte.

Fanni versenytársairól itt talál fotókat, a magyar szépségről itt nézhet végig egy galériát.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!