Nagy név csatlakozott A Gyűrűk Ura-sorozathoz

The Lord of the Rings : The Two Towers Cinema Tolkien adventure heroic fantasy hobbit frodo mission travel
The Lord of the Rings: The Two Towers Year : 2002 USA Director : Peter Jackson Sean Astin, Elijah Wood. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Megvan A Gyűrűk Ura sorozatváltozatának rendezője, az egyik Jurassic World-filmet is jegyző J. A. Bayonára bízták a projektet.
Vágólapra másolva!

J. A. Bayona lesz a rendezője és az egyik producere A Gyűrűk Ura képernyős verziójának, amelyet az Amazon készít elképesztő összegből.

A szakember neve nem cseng rosszul, első filmje az Árvaház volt, de az ő munkája volt például a Szólít a szörny és a Jurassic World: Bukott birodalom is.

J. A. Bayona Forrás: IMDb

Bayona A Gyűrűk Urá-nál J. D. Payne-hez és Patrick McKayhez csatlakozott: ők írják a forgatókönyvet, korábban egyébként a Star Trek: Mindenen túl-t jegyezték közösen.

Új sorozatuk nem direkt adaptáció lesz, elsősorban A Gyűrű Szövetségé-t megelőző időkből bont ki pár történetet, csupán alapul véve a J.R.R. Tolkien által megteremtett gazdag világot.