Szorongásos rohamok keserítik meg a magyar luxusfeleség életét

Köllő Babett Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Komoly harcot vív a kimerültséggel Köllő Babett, akit a férje segít át a nehéz időszakokon.
Vágólapra másolva!

"Első alkalommal még évekkel ezelőtt egy boltban fogott el ez a nehezen leírható érzés. Éppen vettem egy kis ennivalót a családnak, ott álltam a sorban, és egyszer csak nem tudtam megszólalni. Ürességet éreztem, teljesen döntésképtelenné váltam, szinte megszólalni sem tudtam, csak sírni. A férjem vitt haza, „elzárt a világ elől", kikapcsolta a telefonomat, és napokig csak aludtam egy enyhe nyugtatóval – osztotta meg Köllő Babett az első szorongásos rohamát a Borssal.

Forrás: TV2

A luxusfeleség saját bevallása szerint terápia helyett inkább alternatív megoldásokat keres az időszakosan fellépő problémájára.

"Talán a legfontosabb feladatom, hogy megtaláljam a megfelelő „énidőmet" például a jógában. Régóta vágytam arra, hogy beinduljon az életem. Jött a Feleségek luxuskivitelben, majd sorra a tévéműsorok, miközben a színház ott maradt az életemben, sőt még fontosabb munkákat kapok. Hajlamos vagyok annyira túlvállalni magam, hogy nem veszem észre, kimerült az elem. Egy-egy nagyobb produkció után például, amikor egy feszített ritmusból visszatérek a csendesebb hétköznapokba. Nem úgy a férjem, András, aki már rögtön az első jeleknél figyelmeztet, hogy most meg kell állni. Persze én jó feleség módjára tiltakozni kezdek, pedig tudom, csak jót akar, és végül beadom a derekamat" - mesélte.