Sas József élő adásban mesélt az agyvérzés utáni állapotáról

Sas József arckép, portré FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása próba SZEMÉLY színész színpadi jelenet
Budapest, 2010. november 3. Sas József játszik a TárSASjáték című zenés, közéleti kabaréban, amelyet november 5-én mutatnak be a Kabaré 24 - Mikroszkóp Színpadon, Sas József rendezésében. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Sas József év elején kapott agyvérzést thaiföldi nyaralásán. Hónapokig kórházban volt, jelenleg pedig otthon gyógyul szerettei körében, ahol péntek reggel a Mokka stábját fogadta.
Vágólapra másolva!

Sas József a TV2 ma reggeli műsorában elárulta, hogy az agyvérzést megelőző napon nem érzett semmi szokatlant, nem volt előjele az agyvérzésének.

"A mozgásommal vannak bajok. Mozgékony ember voltam, és szeretnék maradni. Tulajdonképpen, ha belegondolok, mindent újra kell tanulni, ami mozgással, járással kapcsolatos. Vannak, amiket teljesen elfelejtett a szervezet. Ugyanakkor a memóriám tökéletes" - mesélte.

Szigorúan betartja az orvosi utasításokat, és bízik abban, hogy megtanul újra mozogni. Legszívesebbem már idén fellépne szilveszterkor, visszavágyik a színpadra. Felesége ott van mellette minden nap, és a család is mindenben támogatja, segíti, a barátok pedig rendszeresen látogatják.

"Mindenekelőtt, az első számú, aki mindenért felel és nagyon vigyáz rám, az a feleségem. 43 évnyi házasság után ebben a helyzetben lehet megtapasztalni a mindennapokban, hogy mi az, amikor valaki kiáll a másik mellett" - mondta, és arról is mesélt, hogy párja hajnaltól hajnalig dolgozik, körülötte van.