Tatár Csilla a Duna-parton mutatta meg izmos lábait

Tatár Csilla
Vágólapra másolva!
Tatár Csilla csinosabb, mint valaha, ám a műsorvezető nem csak a genetikának köszönheti jelenlegi formáját. Fontosnak tartja, hogy dolgozó anyaként is fitt és egészséges legyen, így napi szinten igyekszik beilleszteni a sportot az életébe, még akkor is, ha ez nem könnyű.
Vágólapra másolva!

Tatár Csilla elárulta, kisfia születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

Forrás: Tatár Csilla

"Nekem nagyon sokáig tartott, amíg bele tudtam vágni a rendszeres sportolásba, sokáig regenerálódtam. A kisfiam az első két évben rengetegszer ébredt fel éjszaka, így a fáradtság is a mindennapjaim részévé vált. Ennek ellenére én magam is meglepődtem azon, hogy milyen gyorsan hozzá lehet szokni ehhez az érzéshez, így akkoriban 3-4 óra egybefüggő alvástól is jól tudtam magam érezni. Most már több, mint másfél éve sportolok hetente 4-5 alkalommal, és ez amellett, hogy formál, ki is kapcsol.

A futást nagyon megszerettem. Edzővel kezdtem bele, aki megtanított a helyes mozgásra, és ma már akár kétszer is körbefutom a Margitszigetet. Milánt reggel elviszem az óvodába már edzőruhában, és utána azonnal futni megyek, ami körülbelül napi 40 perc, de nagyon sokat jelent. Sokkal jobban megy szabadtéren, mint egy teremben, a fejem is kitisztul, még akkor is, ha stresszesen, idegesen vágok bele. Erre is jó" - mondta.

Tatár Csilla Forrás: Tatár Csilla

A műsorvezető úgy véli, érdemes megtalálni egy anyukának azt a mozgásformát, ami nem vesz el túl sok időt, mégis felölti energiával és kikapcsolja. Többek között erről is beszélget majd május 4-én a Budapest Sportarénában, az életmódfesztivállá bővült Fitbalance-on Iszak Eszterrel.

"Néhány héttel ezelőtt volt egy fehérneműs fotózásom, amit utoljára négy évvel ezelőtt vállaltam be, még a terhességem előtt. A képeket nézegetve többen is megállapították, hogy előnyömre változtam. Talán 1-2 kilóval kevesebb is vagyok, mint akkor, de főleg formálódtam. Ennek persze örülök, de őszintén,

A sporton kívül nagy szerepe van ebben az életmódváltásnak, étkezésnek, és az akaratnak is. A sportra pedig szerencsére sikerült rákattannom, ami nálam alapfeltétel, mert muszáj fanatizálnom magam, ha valamit igazán jól akarok csinálni. Ez a futásra is igaz."