A csinos színésznőt összekeverte a férje a testdublőrrel

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Film Industry Vanity Fair Oscar Party Oscar Party Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24: Joe Jonas (L) and Sophie Turner attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca forgatásán történt egy mulatságos eset, Sophie Turner férje egyszer kis híján az egyik testdublőrt smárolta le a színésznő helyett.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca Sansája, Sophie Turner az ausztrál Nova 100 rádiónak mesélte el, hogy a mostani férje, akkori barátja, Joe Jonas egyszer az egyik testdublőrt akarta csókkal köszönteni a forgatási szünetben.

Az énekes az utolsó pillanatban vette észre, hogy nem a feleségével van dolga, zavartan húzódott hátrébb, sűrű bocsánatkérések közepette.

Joe Jonas és Sophie Turner Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Turner azt is elmondta, hogy nem Jonas volt vak, volt egy dublőre, akivel tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, az emberek kétszer is visszanéztek rájuk, ha együtt jelentek meg valahol – nem ő azonban az egyetlen híresség, aki dolgozott már együtt a hasonmásával, erről itt talál egy összeállítást.