Gáspárék durván ordibáltak, kiestek - és jött a fordulat!

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
A Hajsza alatt, a legfontosabb pillanatban vesztek össze csúnyán, a sok fölösleges hiszti miatt rengeteg időt veszítettek a TV2 utazós valóságshow-jában. Úgy volt, hogy kiesnek, de a Liu-testvérek átadták a helyüket.
Vágólapra másolva!

A szeptember 13-i adásban Hajszára került sor, három páros küzdött a bennmaradásért. Horváth Grétáék és Demcsák Zsuzsáék viszonylag gyorsan letudták az első feladatot, így előnyre tettek szert. Egy indiai telefonközpontban kellett angolul (vagy rossz angolsággal) érkezett magyarországi helyre vonatkozó kérdésekre választ adni, persze angolul. Volt, aki azt tudakolta, a Liszt Ferenc repülőtéren hány percig lehet ingyen parkolni a sorompón belül, más az iránt érdeklődött, milyen fürdők vannak, illetve milyen ételek számítanak hungarikumoknak.

tv2

Gáspárék ezen a feladaton rengeteg időt veszítettek, mert az egyre idegesebb, majd sírva fakadó Evelin még értelmezte a kérdéseket, és angolul is beszél valamit, nagybátyja – finoman szólva - nem a számítógép ügyes kezelője, láthatóan nála egy hétköznapi Google-keresés 20 perc volt. Ezen borult ki végül az unokahúg, aki szerint Zsolt csak szerepel folyamatosan, csak a műsort nyomja, de közben minden munkát neki kell elvégeznie, és a nagybátyja nemhogy angolul, de magyarul sem beszél.

tv2

Ezt persze kikérte magának Győzike testvére, felfortyant, hogy ő nem analfabéta, és amúgy is fel kell adni az egészet. Eztán közönséges üvöltözés kezdődött az utcán, ahol szóba került a tisztelet hiánya (mindkét részről), a magyar egyetemi oktatás és sok más téma. A nagy handabandázás, ingyen cirkusz során újabb értékes perceket veszített a páros, talán a legfontosabb pillanatban estek szét. Utolsónak estek be, lihegve, meggyötörten, ez kiesést jelentett - volna.

Látható a döbbenet a helyiek arcán tv2

Ekkor jött a nagy fordulat, a Liu-testvérek felajánlották, hogy ők mennek haza, Gáspárék maradjanak. „Mi már mindent megéltünk. Nem feladjuk, hanem átadjuk a helyünket" – magyarázták. Ezen mindenki megdöbbent, de Gáspárék elfogadták az ajánlatot, így maradnak játékban, a Liu-fivérek pedig mehettek haza Pestre, majd edzőtáborba, hiszen mégiscsak olimpiai bajnokok, élsportolók.