Demi Moore önéletrajzi könyve kapcsán a lányai, Rumer és Tallulah Willis is meséltek a színésznőről, a hozzá fűződő viszonyukról.

Demi Moore igencsak kitárulkozott az Inside Out című könyvében, nemcsak azt írta meg, hogy az esküvője előtti éjszakán megcsalta a későbbi férjét, de azt is, hogy 15 éves korában megerőszakolta egy férfi, aki állítólag Moore anyjának fizetett ezért.

A Facebook Watchon futó Red Table Talk kerekasztal-beszélgetésén most Moore három lánya közül kettő, Rumer és Tallulah Willis is beszélt a könyvről, anyjukkal való kapcsolatukról. Kiderült, hogy Moore erejét néha ijesztőnek tartották, féltek tőle, de ugyanakkor bálványozták is, a munkássága alapján ők is tisztában voltak vele, hogy egy hollywoodi legendáról van szó.

Tallulah Wills, Rumer Willis és Demi MooreForrás: AFP/2014 Getty Images/John Sciulli

"Úgy éreztem, anyám hozott egy döntést, hogy magában tart bizonyos dolgokat, például nemigen beszélt a múltjáról, ami miatt sokáig igen távol éreztem magam tőle" – mondta Tallulah, hozzátéve, hogy nem is igazán ismerte az anyját korábban.

Rumer többek között arról beszélt, hogy nehezen viselte, hogy az apja, Bruce Willis után Moore a jóval fiatalabb Ashton Kutcherhez ment hozzá, úgy érezte, mintha elvettek tőle valamit – főleg, amikor Moore teherbe esett, igaz, a gyerek végül nem született meg. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt: