Különös okból akart öngyilkos lenni egy ismert tévés

Shannon Bream
Vágólapra másolva!
Extrém szemszárazsága miatt már az öngyilkosságon is gondolkodott a Fox News riportere, Shannon Bream.
Vágólapra másolva!

A Fox Newsnak dolgozó, a Kingsman: Az Aranykör-ben színésznőként is látott Shannon Bream új könyvében, a Finding the Bright Side-ban egy egész fejezetet szentelt különös betegségének, extrém szemszárazságának, amely kis híján az öngyilkosságba kergette.

A riporter kicsivel a 40. születésnapja előtt arra ébredt egy alkalommal, hogy fájdalmat érez a szemében, mintha szurkálnák a szemgolyóit. A fájdalom aztán állandósult, minden alkalommal jelentkezett, ha a nő egy-két óránál többet aludt.

Shannon Bream Forrás: Fox News

Bream így soha nem tudta kipihenni magát, de nem is ez volt a legrosszabb: hiába használt állandóan szemcseppet, az extrém szemszárazság sokszor okozott nála migrént és kettős látást. Amikor arra gondolt, hogy még évtizedekig így kell élnie, arra jutott, hogy inkább a halált választja – végül a férje segítségével szabadult meg az öngyilkos gondolatoktól.

Talált aztán egy specialistát, akinek hosszú terápiával sikerült enyhítenie a fájdalmán – Bream ma már végigalussza az éjszakát, és csak néha szúr a szeme, de azt mondja, ez semmi ahhoz képest, ami korábban volt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!