Botrányt csapott Gáspár Bea a kórházban

Gáspár Győző, Gáspár Bea
Vágólapra másolva!
Szerintük szándékosan ment nekik a suzukis nő, ordibáltak egy kicsit a kórházban.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, csúnya karambolt élt túl a Gáspár család három tagja. A Bors szerint meggyőződésük, hogy a nő direkt hajtott szembe a forgalommal. A lapnak egy informátor azt mesélte, hogy Gáspár Bea és Virág szerda délután bement a kórházba, hogy számon kérje a lányt, amiért az majdnem elvette az életüket. Bejutottak a lány szobájába is, ahol kiabálni kezdtek, de az ápolók és a nő egy rokona épp a kórteremben tartózkodott.

Gáspár Győző, Gáspár Bea Gáspár Bea, Facebook

Állítólag Gáspárék elég vehemensek és hangosak voltak, ordítottak, így megkérték őket, hagyják el a kórtermet. Azóta sokkal szigorúbban őrzi a kórház személyzete a balesetet szenvedett nőt, akinek erős fájdalmai vannak, és alaposan felzaklatták a történtek.

Gáspár Bea a baleset előtt 105-tel ment, de szabályosan. Győző a TV2-nek elmondta, hogy örült, hogy a hibázó nő nem halt meg, mert őket hibáztatta volna mindenki. Erről itt olvashat.

A huszonhat éves nő sem a rendőröknek, sem a mentőknek nem mondta, hogy öngyilkos akart volna lenni. Ő azt állítja, a közelmúltban befejeződött útfelújítások miatt nem tudta, hogy hol van a sávja, és rosszul hajtott fel az útra.