Magyar sztárok, akik már javában szervezik az esküvőjüket

Hódi Pamela
Balázs Andi
Horváth Gréta
Király Viktor
Vágólapra másolva!
Több magyar sztár is izgatottan készül az esküvőre, az Ázsia Expressz győztesei hamarosan, februárban fogadnak egymásnak örök hűséget, de Hódi Pamela is javában tervezgeti a nagy napot focista párjával. Király Viktor, Szűcs Judith és Balázs Andi is tudják már, hogyan mondják ki az igent, terveikbe pedig jó előre beavatták a rajongóikat.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta

Horváth Gréta kezét az Ázsia Expressz 2 forgatásán kérte meg a párja, majd hazatérve újra feltette neki a kérdést, amire második alkalommal is igen volt a válasz. A műsor nyertes párosa februárban, egy bensőséges ceremónia során köti össze hivatalosan is az életét, a nagy napra is csak a szűk családot és barátokat hívták meg.

"Olyannyira szembementünk az őrült trendekkel, hogy a család és a barátok segítenek nekünk mindenben. Például a menyasszonyi ruhámat a barátnőm varrja. (...) Anyukám készíti a csokromat, én készítem a fiúknak a kitűzőt, és egy nagyon jó barátunk adja a helyszínt, amit majd a barátnőim díszítenek fel" - mesélte a napokban a menyasszony, akinek 5 és fél éves kisfia, Filip lesz a gyűrűhozó.

Hódi Pamela

Kislánykora óta tudja, hogy milyen esküvőt szeretne, de párjával segítséget kértek egy szakértőtől, így esküvőszervezővel készülnek a nagy napra. Már az időpontot és a helyszínt is kitűzték, megvan a torta, a dekoráció, a csokor, és a ruha is. Hódi Pamelának három ruhája is lesz az esküvőn: egy habos-babos a templomi esküvőn, egy szűk elegánsabb a polgári szertartáson, és egy abroncsos a táncparkettre.

Balázs Andi

A színésznő a 20. évfordulón mondja ki az igent terveik szerint Párizsban, majd haaztérve hatalmas, falusi lagzit tartanak.

"Az esküvő 2022-ben lesz Párizsban, ugyanis kitaláltuk, vagyis kitalálták nekünk a barátaink, hogy ha már eddig vártunk, akkor stílusosan a huszadik évfordulónkon keljünk egybe Gáborral, a helyszínnek pedig a kedvenc városunkat választottuk. És még azon a nyáron egy igazi, nagy falusi lakodalmat csapunk itthon. A gyerek pedig már egy ideje napirenden van nálunk, úgyhogy bármikor jöhet. Az is lehet, hogy az esküvő előtt érkezik, de legfeljebb ő hozza majd a fátylamat" - mondta.

Lapozzon, a második oldalon folytatódik a cikk!