Megszűnik Joshi Bharat műsora

2019.12.14. 14:51

Lekerül a képernyőről a Joshi, a legjobb barát című műsor, de a műsorvezető más TV2-es műsorokkal visszatérhet.

A Fem3 csatornán 2020 januárjától már nem lesz látható a Joshi, a legjobb barát, ahol Joshi Bharat hírességekkel beszélgetett. A műsorvezető egykor bábszínészként végzett, de sorselemzőként is dolgozik, és több mint tíz éve látható a TV2 csatornáin.

"Az élet mindig változásokkal van tele. Egyszer fent, egyszer lent. Az elmúlt hatvannégy évem alatt már pár helyzetet teremtett nekem a sors, amit meg kellett éljek, és felül kellett kerekedjem rajta. Nem szabad sosem negatívan szemlélni a világot, hisz azzal nem megyünk előre. Ennek az időszaknak most vége van, de hiszem, hogy jön egy újabb szakasz és újabb kihívások. A Joshi egy talkshow-val indult még anno 2008-ban, az elmúlt években pedig egy mélyinterjú műsorra változott át. Ezek az idők nem fognak nyomtalanul eltűnni az életemből, csupa jó élmény köthető hozzá" - mondta a Borsnak.

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

A lap megkereste a TV2-t is, akik megerősítették a hírt, Joshi Bharat műsora jövőre valóban véget ér, de több műsor kapcsán is felmerül a neve, elképzelhető, hogy visszatér a képernyőre.

TOVÁBBI CIKKEK