A szexszimbólum két hétig sem bírta újabb házasságát

Gut Aiderbichl Christmas market Pamela Anderson GUINEA PIG
Pre-opening of Gut Aiderbichl Christmas market, Henndorf, Austria, on 12 th November 2019. PICTURE: Pamela Anderson - 20191112_PD16905 (Photo credit should read "MIKE VOGL.vogl-perspektive.at/APA-PictureDesk via AFP")
Vágólapra másolva!
Titokban házasodott Pamela Anderson, de 12 napra rá már külön élt.
Vágólapra másolva!

A Baywatch sztárja korábban kétszer volt Rick Salomon felesége, de férjei közt volt Kid Rock és Tommy Lee is. Két hete jött a hír, hogy az 52 éves tévésztár-modell új férje a 74 éves Jon Peters producer. 30 évvel ezelőtt randevúztak először egymással, de nemrég újra összejöttek, és elvileg össze is házasodtak. A Daily Mail híre szerint Malibun volt a ceremónia, állítólag a gyerekeket azért meghívták, ha már a sajtót és a sok barátot nem.

Forrás: APA-PictureDesk/MIKE VOGL.vogl-perspektive.at / picturedesk.com/Mike Vogl.Vogl-Perspektive.At

A producerhez olyan filmek köthetők, mint a Csillag születik, a Superman visszatér, a Wild Wild West – Vadiúj Vadnyugat, a Pénzvonat, az Ez a fiúk sorsa, a Tango és Cash. A The Hollywood Reporternek arról beszélt, hogy sok nőt megszerezhetne, de neki 35 éve Pamela kell, mivel „megvadítja őt, a szó jó értelmében."

Ehhez képest 12 nappal a titkos ceremónia után a modell már külön él, időt kért, hogy kiderüljön, mit szeretnének egymástól és az élettől (a 74 éves producer esetében ez különösen érdekes). A Fox Newsnak még olyan szép gondolatokat is mondott, mint „az élet egy utazás, a szerelem egy folyamat".