Jane Fonda 82 évesen leáll a plasztikáztatással

Oscars night, the biggest event in the movie industry's calendar Horizontal
In this handout photo provided by A.M.P.A.S. Jane Fonda poses with the Best Picture envelope backstage during the 92nd Annual Academy Awards at the Dolby Theatre on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Richard Harbaugh / AMPAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / AMPAS/ Richard Harbaug" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Jane Fonda egy friss interjúban arról beszélt, hogy sokat küzdött önmagával, a kinézetével, több plasztikai műtétnek azonban nem veti alá magát.
Vágólapra másolva!

Jane Fonda az Elle Canadának adott interjút, elárulta többek között, hogy 82 évesen már nem tervez újabb plasztikai műtétet, hiába maradt meg a hiúsága.

Jane Fonda az idei Oscar-gálán, a legjobb film borítékjával Forrás: AFP/Richard Harbaugh

"Mindennap meg kell küzdenem azzal, hogy elfogadjam magam, nekem ez egyáltalán nem jön könnyen" – magyarázta, hozzátéve, hogy ez régen sem volt másképp, nem véletlen, hogy még a negyvenes éveiben is bulimiával küzdött.

Gyűlöli egyébként a tényt, hogy plasztikáztatnia kellett ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, mert egyébként szereti az idős arcokat, amelyeken látszik az élet. "Bárcsak bátrabb lettem volna. De hát vagyok, aki vagyok" – mondta.