Magánnyomozót fogadott az emberrablással vádolt Aurelio

VV Aurelio
Vágólapra másolva!
Az egykori realityszereplő szerint másodfokon lesznek meglepetések, a Mokkában mesélt az új helyzetről.
Vágólapra másolva!

„Tönkrementem benne lelkileg és anyagilag. nagyon küzdünk az igazamért" – sajnáltatta magát a műsorban Aurelio, egykori valóságshow-szereplő. „Fogadtam fel magánnyomozót, a védelem megerősödött. Lesznek másodfokon olyan bizonyítékaink, amelyek az én igazat támasztják alá. Célszerű felfogadni egy magánnyomozót, aki körbeszaglászik... lesznek itt érdekességek. A remény hal meg utoljára" - magyarázta.

Forrás: Instagram, Aurelio

Mint korábban írtuk, a VV Aurelio néven ismert realitycelebet 2019 novemberében bűnösnek találta a bíróság emberrablási ügyében, négy évet kapott, de mivel volt előtte egy 14 hónapos felfüggesztett büntetése, összesítve 5 év 2 hónap letöltendő börtön vár rá. A vádlott és ügyvédje fellebbezett.

„Én nem raboltam embert, de a garázdaságot vállalom. De hogy korlátoztam volna valaki személyes szabadságát, az nonszensz" – közölte. Egy ismerősének 13 évig húzódott egy bíróság ügye, szerinte az övé sem lesz rövid. Mint mondta, ő „nagyon intenzív, bipoláris személyiség", fél elmenni pszichológushoz, viszont a menyasszonya kitart mellette. Videón bővebben: