Sarah Jessica Parker ideges, ha felbukkan a férje

2017 Obie Awards - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - MAY 22: Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick attend at the 2017 Obie Awards at Webster Hall on May 22, 2017 in New York City. Jemal Countess/Getty Images for American Theatre Wing/AFP
Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick már több mint húsz éve házasok, de még sosem dolgoztak együtt – egészen mostanáig.
Vágólapra másolva!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1997 óta házasok, de eddig mindig visszautasították a közös munka lehetőségét, egyikük sem szeretett volna a másikkal dolgozni.

Broderick még arra is többször nemet mondott, hogy Parker sikersorozatában, a Szex és New York-ban eljátssza a felesége karakterének, Carrie Bradshaw-nak az egyik szerelmét.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jemal Countess

Parker a New York Timesnak azt is elmondta, hogy már akkor ideges lett, amikor a férje csak látogatóként jelent meg a forgatási helyszínen, mire Broderick is úgy válaszolt, hogy ő sem szeret senkit látni munka közben, aki nem a stábhoz tartozik.

A házaspár több mint húsz év után mégis elvállalt egy közös munkát, a Broadwayn együtt lépnek színpadra Neil Simon klasszikus darabjának, a Plaza Suite-nak új változatában.