Ezeket a tévésorozatokat várják mostanában nagyon sokan

Elle Fanning mint Nagy Katalin, The Great
Vágólapra másolva!
A világjárvány miatt a legtöbb sorozat forgatása egy időre leállt, pár tervezett bemutató elmaradt – így is akad azonban még néznivaló, több ígéretes produkció érkezik a képernyőre májusban, júniusban. Mark Ruffalo egy ikerpárt alakít, Elle Fanning Nagy Katalint játssza, Steve Carell, Lisa Kudrow és John Malkovich pedig közös szériával támad, miközben jön a Snowpiercer képernyős változata és a DC legújabb szuperhősös sorozata is. Lássuk, milyen szériák várhatók a következő másfél hónapban!
Vágólapra másolva!

I Know This Much Is True (május 10., HBO)

A hatrészes minisorozat Wally Lamb azonos című bestsellerén alapul, a főszerepeket – rögtön kettőt – Mark Ruffalo játssza: egy ikerpárt alakít, amelynek egyik tagja paranoid skizofréniával küzd, a másik pedig próbálja kihozni őt az intézetből. A szereposztás ígéretes, többek között Juliette Lewist, Rosie O'Donnellt, Melissa Leót is láthatjuk; az alkotó a Blue Valentine és a Túl a fenyvesen rendezője, Derek Cianfrance, akinek ez az első tévés munkája.

The Great (május 15., Hulu)

Történelmi vígjátéksorozat Nagy Katalinról, amelyben a címszerepet Elle Fanning játssza, mellette többek között Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee és Charity Wakefield is megjelenik. A széria szatirikus modorban mutatja be a fiatal II. Katalint, aki romantikus álmokkal érkezik Oroszországba, hogy a jövendő cár felesége legyen, de aztán rá kell jönnie, hogy muszáj kezébe vennie a saját – és a birodalom – sorsát.

Snowpiercer (május 17., TNT)

Nem látta a Snowpiercer – Túlélők viadala című dél-koreai filmet? Hamarosan bepótolhatja a tévében, jön ugyanis a sorozatváltozat Josh Friedman (Fekete Dália, A Terminátor: Sarah Connor krónikái) tollából. Egy minimalista posztapokaliptikus történetről van szó, ahol egy új jégkorszak után az emberiség maradéka folyamatosan úton van egy hosszú vonaton, az utolsó kocsiban élő szegények azonban egyszer csak fellázadnak a szerelvény elején dőzsölő elit ellen.

Stargirl (május 18., DC Universe)

Szuperhősös tinisorozat, a középpontban a DC képregényeiből ismert címszereplővel, akit a Bella és a Bulldogok korábbi sztárja, Brec Bassinger alakít. A történet szerint a lány felfedezi, hogy a mostohaapja egy szuperhős szárnysegédje volt, majd maga is különleges képességekre tesz szert – és példaképévé válik pár fiatalnak, akikkel szövetséget alkotnak a gonosztevők ellen. A széria a DC tartalomszolgáltató oldalán indul, de másnap átkerül a CW csatornára is.

Lapozzon, a következő oldalon is ajánlunk még pár sorozatot!