A Spíler TV-n tér vissza a Premier League

fbl Horizontal
Aston Villa's Belgian defender Bjorn Engels (R) vies with Manchester City's Portuguese midfielder Bernardo Silva during the English League Cup final football match between Aston Villa and Manchester City at Wembley stadium in London on March 1, 2020. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Június 17-én a Spíler TV-n tér vissza a vitathatatlanul az egyik legértékesebb nemzeti labdarúgó bajnokság, az angol legfelsőbb osztályba tartozó Premier League. Az első mérkőzést az Aston Villa és a Sheffield United játssza, amelyet a Britannia című magazinműsor különkiadása előz meg, hogy minden foci rajongó felvegye a fonalat a kényszerszünet után - közölte a Spíler TV.
Vágólapra másolva!

A spanyol bajnokság után az angol legfelsőbb osztályba tartozó Permier League is újjáéled, melynek első mérkőzését a Spíler 1 közvetíti. A június 17-i visszatérést a TV2 Csoport sportcsatornája a Britannia című magazinműsor különkiadásával és stúdióbeszélgetéssel vezet fel, hogy mindenki képbe kerüljön az elmúlt hetek kényszerpihenője után.

Az angol foci szerelmeseinek jó hír,

hogy minden eddiginél több mérkőzést közvetít a Spíler 1 a szezon végéig. A program július elejéig ismert, az újrakezdést követő tizenöt napban tizenöt mérkőzést láthatnak élőben a TV2 Csoport sportcsatornáján a rajongók: többek között a Tottenham Hotspur-Manchester United, Chelsea-Manchester City és Manchester City-Liverpool rangadókat.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

Visszatér a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozata, az FA-kupa is. A negyeddöntőket június 27-én és 28-án rendezik, mind a négy mérkőzést természetesen élőben követhetnek a nézők a Spíler 1 műsorán.