Áprilisban nem sikerült, most végre férjhez ment a színésznő

"Sex&Drugs&Rock&Roll" New York Series Premiere GettyImageRank3 Series VERTICAL USA New York City Premiere Arts Culture and Entertainment Attending 2015 ACTRESS School of Visual Arts Theater Elizabeth Gillies PersonalitySubmit Sex&Drugs&Rock&Roll FeedRoute
NEW YORK, NY - JULY 14: Actress Elizabeth Gillies attends the New York Series Premiere of "Sex&Drugs&Rock&Roll" at the SVA Theater on July 14, 2015 in New York City. Rob Kim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Összeházasodott Elizabeth Gillies színésznő és Michael Corcoran zenész, az esküvőre az után került sor, hogy egyszer már elhalasztották a járvány miatt.
Vágólapra másolva!

Eredetileg április 25-re tervezte az esküvőjét Elizabeth Gillies és Michael Corcoran, de a világjárvány miatt a ceremóniára hónapokkal később került sor. A pár végül augusztus 8-án házasodott össze, ez azonban csak most, a feleség friss Instagram-posztjaiból derült ki, amikor megosztott néhány esküvői fotót:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

8•8•20

Elizabeth Gillies (@lizgillz) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

8•8•20

Elizabeth Gillies (@lizgillz) által megosztott bejegyzés,

Gillies annak idején a V, mint Viktóriá-val vált ismertté, Corcoran pedig a tinisorozat zenéjét szerezte – ahogy például a Zoey 101 és az iCarly zenéjén is dolgozott a Nickelodeonnak.

Gillies később a Sex & Drugs & Rock & Roll című sorozatban játszott hosszabban, jelenleg pedig a Dinasztia új változatában, a Dinasztiák-ban látható Fallon Carrington szerepében.