Majka is megszólalt Curtis rejtélyes eltűnéséről

kult Majka: "Úgy kell majd bottal agyonütni, nyugi...", Majka&Curtis gázsigaléria
Majka és Curtis koncertje az egyik legdrágább, ők 2 907 000 forintot kapnak egy másfél órás koncert után. Majka elmondta, hogy 18 fős stábbal és 5 járművel járják az országot, és azt is hozzátette: „mi itt ennyit kérünk, mert ennyit érünk”
Vágólapra másolva!
Curtis hétfő délelőtt egy bejegyzésben tudatta, hogy miért nem jelent meg a TV2 műsorának tegnapi show-jában. Mint írta, nagyon hiányzik neki az édesapja, megviselte a gyász. Kiderült, mit szól ehhez a magyarázathoz Majka, aki korábban azért nem dolgozott vele egy ideig, mert rendszeresen cserben hagyta a közös koncerteken.
Vágólapra másolva!

Curtis nem jelezte a TV2-nek, sem a rajongóinak, hogy távol marad, így sokaknak okozott bosszúságot és csalódást. "Ez az ő csatája, vívja meg ő. Nem tudok erre mást mondani" - reagált a történetre Majka a Blikknek, aki hosszú idő után békült ki a rapperrel. Részleteket nem árult el, hogy beszélt-e telefonon vagy mellette áll-e a nehéz időszakban, de ő is olvasta Curtis írását a Facebookon.

Fotó: msArt by Mónus Anikó

"Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt! Mindenszentek... Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom, egy előadónak 'szuperhősnek' kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!!!" - írta Curtis a közösségi oldalán.