Mélypontra került Rubint Rella

Rubint Rella / Instagram
Vágólapra másolva!
Rubint Rella nincs jó passzban, párja segít neki kikerülni a mélypontról.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt hetek szó szerint reggeltől estig tanulással teltek. Nem vagyok egy könnyen, egyszer elolvasom és tudom típus, így marad a szorgalom, magolás és ismétlés. A napok elteltével fogytam el én is, miközben észre sem vettem, hogy mennyire negatívan látom a dolgokat.

Egyik este Soma odafordult hozzám, és felnyitotta a szemem. Mondhatjuk fejmosásnak is, de persze a szó jó értelmében" - árulta el 174 ezres rajongótáborának az Instagramon.

"Akkor úgy éreztem, képtelen vagyok pozitívan gondolkodni, és sulykolni magamnak azokat a szavakat, amiket Soma mondott nekem: 'Ma csak 1-et tanultam meg, de nem baj, több, mint a semmi. Minden eszembe fog jutni a vizsgán. Gyönyörű vagyok. Képes vagyok mindenre. Nekem most ez a feladatom, erre kell koncentrálnom. Meg tudom csinálni!' Onnantól minden este lefekvés előtt elmondom magamban ezeket a mondatokat, ami lehet nevetséges, de nekem segít..." - írta.

"A nyakam és a hátam a rengeteg üléstől iszonyatosan fájt és húzódott, és a jelenlegi helyzet miatt nincs lehetőségem masszőrhöz menni. Emiatt kezdtem el nyújtani és jógázni. Szinte minden nap 1 órát gyakorlok, és újabb apró célokat tűzök ki benne. Megtanultam lelassítani és elfogadni, hogy most ez a fő feladatom. Azért írom le ezeket, hátha van olyan, aki hasonló cipőben jár, hiszen bármiből adódóan lehetünk mélyponton!" - áll a bejegyzésben.