42 év után először marad el a Kardashian család karácsonyi partija

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Santa Monica Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICA
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Sisters Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A világjárvány miatt idén nem tartja meg nagyszabású karácsonyi partiját a Kardashian család.
Vágólapra másolva!

Khloé Kardashian a Twitteren közölte – egy rajongója kérdésére reagálva –, hogy a család idén nem rendez karácsonyi partit, pedig 1978 óta még egyszer sem maradt el.

A híresség azt írta az üzenetében, hogy a biztonság és az egészség az első, Los Angelesben pedig most éppen olyan korlátozás van érvényben a világjárvány miatt, hogy az egy háztartásban élők másokkal nem is találkozhatnak.

A három Kardashian lány, Kim, Kourtney és Khloé Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A Kardashian család idén karácsonyi levelezőlapokat sem fog szétküldeni a People magazin szerint, nagy hírű partijuk elmaradását olyan sztárok is bánhatják, mint Jennifer Lopez, Christina Aguliera vagy Drake.