Elkapta a koronavírust az egyik Kardashian lány

Generation NXT Charity Benefit GettyImageRank2 HORIZONTAL USA New York City Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Kim Kardashian Khloe Kardashian Kourtney Kardashian A-List Celebrity Generation NXT Charity Benefit
NEW YORK, NY - FEBRUARY 16: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian and Khloe Kardashian attend Generation NXT Charity Benefit at 1OAK on February 16, 2014 in New York City. Dave Kotinsky/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Khloé Kardashian is elkapta a koronavírust, videón beszélt a tüneteiről.
Vágólapra másolva!

A Kardashian család valóságshow-jából, a Keeping Up with the Kardashians-ből – pontosabban a legújabb adás előzeteséből – derült ki, hogy Khloé Kardashian koronavírustesztje pozitív lett:

A videó elején Kim Kardashian és Kris Jenner aggódott egy sort, majd a beteg az ágyban filmezte magát, és beszélt a tüneteiről. "Hányás és remegés, hidegrázás, aztán hőhullám. Migréntől szenvedek, de most annál is durvább fejfájásom volt, nem mondanám migrénnek. A köhögés a mellemben éget... és a torkom még mindig nem jött rendbe teljesen" – magyarázta.

Khloé Kardashian Forrás: Instagram/khloekardashian

Miután a reality epizódjait jó előre felveszik, ez a videó is korábbi: Khloé tehát már átesett a betegségen, jelenleg egy privát szigeten mulat a testvéreivel, Kim 40. születésnapját ünneplik.