A rokonok is megszólaltak, miután film készült a meggyilkolt sztárról

Selena Quintanilla
Vágólapra másolva!
Az 1995-ben meggyilkolt Selena Quintanilla rokonai is elmondták a véleményüket az énekesnőről szóló Selena: The Series-ről, amely a napokban debütált a Netflixen.
Vágólapra másolva!

Selena Quintanilla testvére és özvegye is írt a közösségi oldalán a kétrészes életrajzi filmről, a Selena: The Series-ről, amelyben a Grammy-díjas énekesnőt a The Walking Dead-ből ismert Christian Serratos játssza.

Selena testvére, Suzette az Instagramon posztolt egy képernyőképet, amely szerint az Egyesült Államokban a Selena: The Series épp a legnézettebb tartalom a Netflixen, számára csodás volt erre ébredni:

Selena özvegye, Chris Perez inkább arról írt a film kapcsán, hogy milyen nagy élmény volt neki az énekesnő zenekarában gitározni, hisz már azelőtt megszerette a zenéjüket, hogy játszott volna velük. "Mindig is tisztelni fogom a bandát és azokat, akik közreműködtek benne. Remélem, élvezitek a sorozatot" – írta:

Selenát nem sokkal a 24. születésnapja előtt, 1995-ben ölte meg egy rajongója, az esetről ebben az összeállításban írtunk bővebben.