Óvatosan, gyakori koronavírustesztekkel forgatják a TV2 új sorozatát

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár
Vágólapra másolva!
Folytatódik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat forgatása, Stohl András, Szirtes Ági és Stefanovics Angéla a főszereplők.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozaton dolgozik, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című széria premierje május 1-jén lesz.

Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be a TV2 legújabb heti fikciós sorozata. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el.

A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben olyan további nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár TV2

A Bors és a Sorozatwiki információi szerint újra forgatnak, nagy óvatossággal, mindenkit tesztelnek koronavírusra, és a színészek kivételével minden stábtag maszkban dolgozik. „A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket" – válaszolta a csatorna az Origo megkeresésére.