Évek óta pánikrohamokkal küzd Majka

Majka, Dundika
Vágólapra másolva!
Folyamatos pánikrohamai olyan súlyos tüneteket okoztak Majkánál, hogy kénytelen volt szakemberhez fordulni.
Vágólapra másolva!

A rapper már korábban is beszélt arról, hogy pszichológus segítségét kérte, hogy fel tudja dolgozni a szorongást és halálfélelmet. Mint most kiderült, a szakember továbbra is Majka mellett áll, és ha szükség van rá, azonnal találkoznak.

Forrás: Majoroshajnalka/Instagram

"Igazából most sem tudom, hogy ezek pánikrohamok-e? Akikkel beszélek és átélték ezt, egészen máshogy fogalmazzák meg a pánikrohamot, mint amit én érzek. Egyébként, aki ebben járatos, az orvosok azt mondják, hogy a pánikrohamnak rengeteg formája van. Olyan is, mint az enyém. Én kimerültem, az egy idegi kimerültség volt. Egyszerűen már nem bírtam. Sokat melóztam, sokszor mindenkire sokat odafigyeltem. Sokféleképpen próbáltam megfelelni" - idézte a Bors Majkát.

Elmesélte azt is, muszáj volt segítséget kérnie egy szakembertől, hogy ki tudjon mászni a gödör aljáról, hiszen még az is megfordult a fejében, hogy feladja az egész zenei karrierjét.

hogy milyen bajom van, nekem mennyire rossz, amikor rosszul vagyok. Ilyenkor megszűnik a világ és csak az én problémám van" - árulta el.