Feltörték egy tévésztár közösségi oldalát

Entertainment Weekly Celebrates Screen Actors Guild Award Nominees at Chateau Marmont - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 18: Noah Schnapp is seen as Entertainment Weekly Celebrates Screen Actors Guild Award Nominees at Chateau Marmont on January 18, 2020 in Los Angeles, California. Presley Ann/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
Feltörték a Stranger Things-ből ismert Noah Schnapp Twitter-fiókját, és sértő dolgokat, szexuális tartalmú posztokat osztottak meg a nevében.
Vágólapra másolva!

Valaki különös dolgokat írkált a Twitteren a Stranger Things-ben Willt játszó Noah Schnapp nevében, úgy tűnik, feltörték a fiókját.

Az azóta már eltűnt üzenetáradat azzal indult, hogy a színész oldalán megjelent: "öngyilkos gondolatok", mire több rajongó elkezdett aggódni, de aztán egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a posztok nem Schnapptól származnak.

Noah Schnapp Forrás: AFP/2020 Getty Images/Presley Ann

Szexuális tartalmú bejegyzések, célozgatások jelentek meg sorra Schnapp nevében, az egyik poszt pedig még az n betűs, a feketékre nézve sértő szót is tartalmazta.

Egy érdekes poszt még most is olvasható a színész oldalán, egy másik felhasználó bejegyzését retweetelte: "A sz*rt is kivertem Noah Schnappból, és elloptam a telefonját".